avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Raport de audit social - proiect studentesc; rog ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Raport de audit social - proiect studentesc; rog ajutor.

Buna seara,
Sunt masterand in anul II la Managementul Resurselor Umane, si am ca tema realizarea unui Raport de audit social, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de raport .
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:51, 12 Noiembrie 2009
Adica sa va facem noi lucrarea de disertatie?! :O

Consultati-va cu profesorul dvs. coordonator si mergeti la biblioteca.
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
Angela D, Consultant resurse umane
Cred ca am fost inteleasa gresit , eu am cerut doar un model de raport de audit pentru un seminar.:((
Lucrarea mea de dizertatie nu contine un astfel de raport.Iar de mers la biblioteca chiar am mers, dar nu am gasit in acest sens o carte in care sa gasesc un model de audit social, ceea ce am eu nevoie.
Multumesc
Poate va ajuta adresa urmatoare

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminarea femeilor pe piata fortei de munca romanesti Anda5 Anda5 Buna ziua! Sunt masterand la MRU si imi fac disertatia pe subiectul discriminarii femeilor pe piata fortei de munca. As dori sa gasesc ceva spete despre acest ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Motivarea angajatilor Violeta17 Violeta17 Am de realizat un plan de motivare a unui angajat care este absolvent de studii superioare, debutant in campul muncii. Va rog daca ma puteti ajuta. Multumesc (vezi toată discuția)