avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze abuzive contracte banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze abuzive contracte banci

Buna,daca in contract sunt prezente clauze. abuzive iar. contractul facut in. ,2009 si afost cesionat laKruk cu care la recalcularea executarii silite am facut contestatie si am castigat. mai. pot da banca in judecata.,???
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:32, 18 Septembrie 2018
Pai daca ati castigat contestatia la executare ce doriti sa mai obtineti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare executare silită.buna seara.eu si sotia mea am fost ... Drujescu Drujescu Anulare executare silită.Buna seara.Eu si sotia mea am fost executati silit. Pe salariu sotia si pensie eu.In data de 24.03.2022 s-a pronuntat sentinta de ... (vezi toată discuția)
Bunul imobil urmarit la executarea silita Daniela Gratiela Daniela Gratiela bunul imobil poate fi urmarit daca a fost vandut socrului, dupa ce s-a inceput executarea silita [b]doar pe bunurile mobile[/b]. Executarea silita a inceput ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita - prescriere maghici2017 maghici2017 Buna, In 2007 am contractat un imprumut pe zece ani. In 2009 am incetat platile din lipsa unui loc de munca. In martie 2010 sa cesionat creanta catre Kruk ... (vezi toată discuția)