avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!

Buna ziua..... am avut o problema cu sifonul de la baie-s-a infiltrat apa in tavanul vecinului de jos si acum are de facut cateva reconditionari...intrebarea este eu mi-am reparat problemuta doar ca doamna ar vrea sa repar si la dansa...(mi se pare corect) dar nu se vine cand tavanul cade in cap cand instalatorul mi-a zis ca problema se putea depista mult din timp nu cand deja infiltratia s-a inmultit ( specific problema nici nu o stiam sau aflam daca nu imi zicea dansa pt.k eu fizic in baie nu am avut nici o inundatie problema nimic....nu aveam de unde sa ghicesc de problema dintre plansee) daca nu ne intelegem poate doamna sa faca ceva demersuri cum ar trebui eu sa procedez?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stau la un bloc cu 4 etaje construit prin 77, din ... cmioan cmioan Buna ziua! Stau la un bloc cu 4 etaje construit prin 77, din Bucuresti. De o saptamana am o disputa cu vecinul de sub mine, eu stand la etajul 1. Initial ... (vezi toată discuția)
Apartamentul meu este la parter..baia mea este sub baia vecinului ... olimpiav22 olimpiav22 Apartamentul meu este la parter..Baia mea este sub baia vecinului de la etajul 1. Acesta are defectiuni la instalația sanitara din baie și infiltratiile de ... (vezi toată discuția)
Instalatorul asociației mi-a spart tavanul Andreea0429 Andreea0429 De cateva luni de zile ma confrunt cu o problemă cu asociația. Locuiesc la etajul 2 iar vecinilor de mai jos le-a aparut umezeala pe tavanul din baie. ... (vezi toată discuția)