avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de comodat

Am incheaiat un contract de comodat cu o societate ptr sediu social. Acum am vandut proprietatea si nu stiu daca noul proprietar preia obligatoriu sau de comun acord acest contract.
Va rog sa-mi dati un raspuns, daca se poate, ptr ca acesta se simte deranjat de debitul corenspondentei.
Cf. Carui articol trebuie sa ia masuri?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Baciu Dorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Baciu Dorin , utilizator 20:12, 17 Septembrie 2018
Contractul de comodat nu este opozabil cumparatorului imobilului. Acesta nu este obligat sa respecte contractul. Ba mai mult decat atat: cumparatorul poate sa solicite radierea sediului social al respectivei societati de la adresa respectiva, ca persoana interesata, in conditiile in care este deranjat de primirea corespondentei.

Diana Camelia Diaconu a scris:

Contractul de comodat nu este opozabil cumparatorului imobilului. Acesta nu este obligat sa respecte contractul. Ba mai mult decat atat: cumparatorul poate sa solicite radierea sediului social al respectivei societati de la adresa respectiva, ca persoana interesata, in conditiile in care este deranjat de primirea corespondentei.

Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma danabengy danabengy Buna, am o intrebare: eu si sotul meu dorim sa infiintam o firma, dar nu avem sediu social. Avem o casa la tara care a fost a socrilor mei, ambii decedati, ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu srl geochatzi geochatzi Buna ziua, 1.doresc sa stiu ce implica schimbarea de sediu al unei societati la domiciliul unei persoane (apartament) ? 2. Se poate ca o persoana care ... (vezi toată discuția)