avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUTORIZATIE(ambientala) eliberata de UCMR-ADA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUTORIZATIE(ambientala) eliberata de UCMR-ADA

Pentru unitati de alimentatie publica(snack-bar)cu suprafete de 12 si respectiv 18 mp se cere plata lunara a unei taxe de 36 RON pentru fiecare unitate,desi ele nu sunt dotate decat cu un tv si au(datorita suprafetei reduse) 8 si respectiv 13 locuri la mese.In unitati unde se difuzeaza muzica ambientala dupa CD-cum ar fi la METRO-se percepe aceleasi taxe...E corect sau inspectorul zonal face exces de zel?Ce trebuie sa fac sa fiu si corect dar si cu banii in ..punga ? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: telu , utilizator 14:43, 3 Aprilie 2006
Citeste bine legea 8/1996 a dreptului de autor si ai sa vezi ca excesul de zel de care vorbesti este o exagerare din partea ta.:O Banii in punga nu ii poti avea in cantitatea dorita de tine.....taxele la stat sunt prioritare! Reticenta in cazul platii taxelor prevazute in legea mai sus mentionata este nejustificata......cine citeste bine legea intelege ca este o obligatie....legea e lege, nu?!:)
O sa ma documentez mai mult si am sa iti scriu detaliat!;)
multumesc mult si astept ,dupa documentatie,eventuale precizari.Sunt de acord ca legea e lege dar totusi ar trebui,teoretic,sa se faca si o categorisire in functie de marimea afacerii...
Oricum,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie(ambientala) de la ucmr_ada telu telu Pentru unitati de alimentatie publica(snack-bar)cu suprafete de 12 si respectiv 18 mp se cere plata lunara a unei taxe de 36 RON pentru fiecare unitate,desi ... (vezi toată discuția)
Licenta windows ? intr-un srl! dany_1998 dany_1998 Buna ziua, Poate acest subiect a mai fost discutat , dar cautarile mele prin forum nu au dus la gasirea unor rezultate satisfacatoare. Intrebarile sau ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)