avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenajare spatiu interior
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenajare spatiu interior

Buna.

Locuiesc intr-un bloc cu regim de inaltime P+2E+mansarda.
Eu locuiesc la ultimul etaj adica " mansarda" unde, pe langa apartamentul propriu-zis, am si un spatiu inchis gen " pod" ( aprox 20 mp
) pe care intentionez sa-l amenajez ca spatiu de depozitare. Intentionez sa montez si o fereastra de mansarda..
Exista restrictii? Sunt necesare autorizatii? Mentionez ca spatiul imi apartine.
Multumesc
Adelina Marinov
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:58, 18 Septembrie 2018
Precizarile dv sunt hilare
Sunteti proprietar asupra unui apartament situat la mansarda
Detineti document care va confera calitatea de proprietar si asupra spatiului inchis gen "pod" ?
Chiar daca spatiul respectiv va apartaine ,daca intentionati sa schimbati aspectul prin executarea de fereastra,este necesar sa obtineti acordul asociatiei deoarece partea exterioara a imobilului de locuit in comun reprezinta partea comuna,realizare de proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie mansarda buburuza buburuza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca am nevoie de autorizatia de constructie si acordul asociatiei de prop, avand in vedere ca locuiesc la mansarda, (asa ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează suprafața utilă a unui spațiu de depozitare? nik73 nik73 Buna ziua ! In blocul in care locuiesc, am intabulat un spatiu de depozitare cu intrare din casa scarii si care este situat sub acoperisul inclinat al ... (vezi toată discuția)