avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Mod de calcul spor cfp
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Mod de calcul spor cfp

Persoana cu functie de conducere. Baza la care se aplica sporul cfp de 10% este salar incadrare + spor de vechime = “x”. Sporul de 10% se aplica la “x” sau la “x”+ sporul de conducere????
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 21:11, 18 Septembrie 2018
Sporul Cfp se acorda la Salariul de Baza adica x+sp.conducere. In general se asimileaza la Salariul de Baza sp de conducere si salariu de merit (daca se acorda).
Multumesc frumos! Exista vreo practica privind acest mod de calcul publicat pe undeva sa-mi pot argumenta solicitarea privind calculul sporului inclusiv la sporul de conducere?
Da, cred ca da, dar eu v-am spus din practica ! Iata ca am gasit ceva chiar aici in sprijinul dumneavoastra :

www.avocatnet.ro/articol_456...
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul drepturi salariale functionar public vali.herea vali.herea Buna ziua, Sunt incadrata ca functionar public,studii S, inspector,grad profesional asistent, clasa de salarizare 40, gradatia 5, cu o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)
Salariu nou angajat Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o persoana x se angajeaza la o societate si primeste un salariu de incadrare de 1500 lei. Mai beneficieaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Spor conducere ContSters363781 ContSters363781 Buna ziua, Lucrez intr-o primarie si as dori sa stiu daca un functionar public cu functia de sef birou contabilitate, gradul III , clasa 72, cu o vechime in ... (vezi toată discuția)