avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna ziua. Îmi spune-ți va rog dacă mama mea poate ieși la pensie anticipat dacă are 20 de ani de muncă și vârsta de 60 de ani.
O zi buna,mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: cjo09 , utilizator 09:52, 18 Septembrie 2018
Nu poate beneficia de pensie anticipata, intrucat nu indeplineste conditia stagiului de cotizare.

Incepand cu ianuarie 2019 , functie de data nasterii, se poate pensiona la limita de varsta.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata costy_ costy_ mama mea are varsta de 51 de ani si 31 de ani vechime dintre care 14 ani grupa a doua. la ce varsta poate iesi la pensie anticipata? (vezi toată discuția)
Cand poate iesi la pensie o femeie care acum are 50 de ani si 25 de ani lucrati? reya reya Buna ziua, Tot referitor la pensie am si eu o problema: Mama implineste 50 ani si are 25 ani vechime in munca;mai exista vreo posibilitate sa iasa la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ilieelena ilieelena Buna ziua ,am si eu o intrebare legata de pensia anticipata,sunt nascuta in 1958 ,si am 35 de ani lucrati fara intreruperi,la ce varsta pot beneficia de pensie ... (vezi toată discuția)