avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pierdere Livret Militar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pierdere Livret Militar

Sunt stabilit in Germania,si am pierdut livretul militar. Cum as putea proceda ptr. a primi altul,sau macar o adeverinta prin care sa reiasa ca am absolvit stagiul militar.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:31, 12 Octombrie 2023
Il puteti declara pierdut si sa obtineti un duplicat

Legea 446/2006
art.52
...
(3) Pierderea livretului militar se comunică în scris centrului militar pe raza căruia domiciliază, în termen de 5 zile, şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, în termen de 10 zile de la constatare.
Am pierdut livretul militar traiesc an français si as vrea sa pot récupéra livretul

Cum se plateau récupérer livretul militar
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pierderea livretului militar se comunică în scris centrului militar pe raza căruia domiciliază, în termen de 5 zile, şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, în termen de 10 zile de la constatare.

Detalii pentru pierdere
[ link extern ]
In formularul de cerere publicare pierdere livret militar, in Monitorul Oficial, se cere seria si numarul documentului pierdut. Sa inteleg ca intai primesc duplicatul livretului si apoi fac anuntul? Altfel nu am cum sa stiu seria si nr. livretului. Va multumesc.
Puteti primi de la Centrul Militar seria si numarul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! unde mă pot adresa vă rog, pentru recuperarea livretului ... Maria Bodolan Maria Bodolan Buna ziua! Unde mă pot adresa vă rog, pentru recuperarea livretului militar pierdut, al soțului decedat? Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)
Livret militar sau copie pentru dosarul de pensionare Dan Isdrăiă Dan Isdrăiă Când am emigrat în USA în 1998 mi-au fost oprite livretul militar și buletinul de identitate. Acum am nevoie de copie după livret. Singurul meu act acum ... (vezi toată discuția)