avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil

Buna ziua!
Daca mi se incheie concediul de crestere copil si trebuie sa revin la serviciu in ianuarie 2019, iar in septembrie 2018 raman gravida, cum mi se va calcula urmatorul concediu de crestere copil? Se va lua in calcul si indemnizatia de la primul copil sau se calculeaza doar pe baza veniturilor incasate in perioada celei de-a doua sarcini? M-am uitat in lege, dar nu am gasit formula de calcul pentru astfel de cazuri.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu medical si concediu de maternitate dollym_19 dollym_19 Buna ziua. Nu prea inteleg cum e cu legile, impozitarile si calculele acestea. Va rog sa ma ajutati. Am un program de lucru foarte solicitant si fara ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie gravida a doua oara in concediul de crestere copil Ioanamariasud Ioanamariasud Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o nelămurire. As dori sa raman gravida in perioada concediului de crestere copil si as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Cationita Cationita Cat este platit concediu de risc maternal cod 015? Daca voi beneficia de acest concediu va fi afectat indemniatia pe parcursul celor 2 ani sau indemnizatia ... (vezi toată discuția)