avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie gravida a doua oara in concediul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie gravida a doua oara in concediul de crestere copil

Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o nelămurire. As dori sa raman gravida in perioada concediului de crestere copil si as dori sa stiu cum se va calcula indemnizatia pt al doilea copil. De mentionat este ca data la care copilul va implini 2 ani este 27.08.2019. Eu intentionez sa raman gravida in feb 2019. Am inteles ca pot intra imediat in concediu de maternitate si voi beneficia de cele 126 zile platite integral de catre angajator. Doar ca nu inteleg daca acest lucra va afecta calculul indemnizatiei de crestere copil? Sau voi intra tot atat cu cat am acum indemnizatia? Daca voi ramane acum gravida copilul s ar naste undeva in octombrie 2019. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ioanamariasud , utilizator 17:11, 29 Ianuarie 2019
Buna ziua, nu exista nimeni care sa cunoasca cum funcționează sistemul? Va rog frumos
Cuantumul indemnizatiei primite va fi de 85% din media veniturile nete realizate pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului .
Fiti dragut, am gasit OUG 111/2010 Art 5 care spune că voi intra tot cu cat am acum, nu mai este de actualitate? Multumesc frumos
Art.5 , in prezent, se refera la indemnizatia pentru sarcina gemelară, de tripleți sau multipleți.
Am inteles, multumesc frumos pentru ajutor. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - sarcina multipla Anghel.raluca Anghel.raluca Buna ziua! Urmeaza sa nasc gemeni in August 2018. Cum se acorda indemnizatia pentru crestere copil? Inteleg ca se aplica 85% din media veniturilor nete ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil AlexAlexandra AlexAlexandra Buna ziua, Sunt insarcinata in 27 de saptamani, sarcina gemelara. Pe data de 11 iulie voi implini 12 de cand sunt angajata. As dori sa intru in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii sarcina gemelara madalinamorariu madalinamorariu Buna ziua. As dorii sa stiu ce indemnizatii sunt in cazul unei sarcine gemelare. De asemeni as dorii sa stiu daca , concediul pre si post natal este la fel ... (vezi toată discuția)