Am o nelamuririe si va rog, daca ma poate ajuta cineva :
Avem un spatiu intr-un centru comercial. Ni se cere de catre proprietarul spatiului verificarile PRAM. Eu stiu ca acestea se fac pentru intreaga cladire, si as vrea sa ma lamuriti in acest sens. Trebuie ca noi, chiriasi sa avem aceste verificari PRAM ? In contract nu scrie nimic de acest lucru, iar in legislatie, am cautat si nu am gasit nicaieri specificat ca se face pentru intreaga cladire sau fiecare spatiu in parte.
Multumesc mult!
Verificarile PRAM ale impamantarii cladirii sunt in sarcina proprietarului locatiei.
Daca dvs. ca si chirias aveti in dotare echipamente tehnice legate la centura de impamantare a cladirii, care necesita verificari periodice PRAM, acestea cad in sarcina chiriasului.
Buletinul final se emite pe centura de impamantare generala, a locatiei.
Buletin pram
luissiana
buna ziua,
toate firmele tb sa aiba aceste buletine? cine este emitentul? daca am sediul intr-un spatiu inchiriat/apartament cine trbuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)
Buletin pram
AniBunicelu
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: cine are obligatia de a efectua verificarea anuala PRAM? Administratorul(proprietarul) imobilului ... (vezi toată discuția)