avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... reincadrare in baza legii 153/2017
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

reincadrare in baza legii 153/2017

Funcționarilor publici din administrația locala care au avut viza cfp din anul 2008 ce procent li se acorda la salariu daca în lege este specificat procentul de 10% pentru cei cu cfp că activitate noua?.Dupa reincadrare mi-a scazut salariul modificandu-se baza si apoi s-a aplicat 10% ca activitate nou.
Sefii de servicii au fost aliniati la acelasi nivel fara sa se tina seama de vechime, astfel ca un sef de serviciu cu 5 ani vechime are acelasi salar cu cel care o vechime de peste 25 de ani.
Daca merg in instanta am sanse sa imi recuperez salariul avut la 30.06.2017?

Alte discuții în legătură

Salariu mai mic dupa reincadrare in baza legii 153/2017 in administratia publica locala dorica1979 dorica1979 Funcționari publici din administrația locala daca au avut viza cfp din anul 2008 ce procent li se acorda la salariu daca în lege este specificat procentul ... (vezi toată discuția)
Spor cfp martin77 martin77 1.Lucrez intr-o primarie inca din anul 2008.In 2011 am intrat in concediul de ingrijire copil. Cand m-am intors la munca, in 2013 noua dispozitie de ... (vezi toată discuția)
Reincadrare conform legii salarizarii unice pe anul 2011 amarui amarui sunt functionar public de conducere intr-o institutie publica deconcentrata,sef serviciu cu post bugetat din functia de executie inspector asistent.Asa a fost ... (vezi toată discuția)