Funcționari publici din administrația locala daca au avut viza cfp din anul 2008 ce procent li se acorda la salariu daca în lege este specificat procentul de 10% pentru cei cu cfp că activitate noua?.
Sefii de servicii au fost aliniati la acelasi nivel fara sa se tina seama de vechime, astfel ca un sef de serviciu cu 5 ani vechime are acelasi salar cu cel care o vechime de peste 25 de ani
Kyandra
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sporul pentru exercitarea activitatii de control financiar preventiv in baza legii 153/2017 este de 4 clase de salarizare succesive, (10%), cu care se majoreaza salariul de baza. Fostul spor de 25% a fost abrogat, fiind inclus in salariul de baza conform legii 330/2009 si ordinului 32/42 din 2010 al Ministerului Finantelor Publice si Ministerului Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.
Multumesc! Asa am gandit si eu ca e corect. La salariul de baza de la 30.06.2017 trebuia sa se aplice sporul de 10%. La unele persoane asa s-a procedat dar in cazul meu a scazut din salariul de la 30.06.2017 suma aferenta sporului de 25 % si mi-a aplicat 10%. Eu sunt sef de serviciu cu o vechime de peste 25 de ani si am fost aliniata la nivelul sefilor de servicii cu vechime de 5 ani!!! Nu s-a avut in vedere si vechimea. Li s-a parut ca am un salariu prea mare dar la cei 37 de ani de munca era corect.
Salarizare
ContSters128048
am o nelamurire referitoare la aplicare sporului de vechime. cum se aplica acesta: de ex cand : se aplica la total salariu de baza + alte sporuri ( ... (vezi toată discuția)
Spor cfp
martin77
1.Lucrez intr-o primarie inca din anul 2008.In 2011 am intrat in concediul de ingrijire copil. Cand m-am intors la munca, in 2013 noua dispozitie de ... (vezi toată discuția)