avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu mai mic dupa reincadrare in baza Legii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu mai mic dupa reincadrare in baza Legii 153/2017 in administratia publica locala

Funcționari publici din administrația locala daca au avut viza cfp din anul 2008 ce procent li se acorda la salariu daca în lege este specificat procentul de 10% pentru cei cu cfp că activitate noua?.
Sefii de servicii au fost aliniati la acelasi nivel fara sa se tina seama de vechime, astfel ca un sef de serviciu cu 5 ani vechime are acelasi salar cu cel care o vechime de peste 25 de ani
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
dorica1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorica1979 , utilizator 20:24, 20 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sporul pentru exercitarea activitatii de control financiar preventiv in baza legii 153/2017 este de 4 clase de salarizare succesive, (10%), cu care se majoreaza salariul de baza. Fostul spor de 25% a fost abrogat, fiind inclus in salariul de baza conform legii 330/2009 si ordinului 32/42 din 2010 al Ministerului Finantelor Publice si Ministerului Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale.
Multumesc! Asa am gandit si eu ca e corect. La salariul de baza de la 30.06.2017 trebuia sa se aplice sporul de 10%. La unele persoane asa s-a procedat dar in cazul meu a scazut din salariul de la 30.06.2017 suma aferenta sporului de 25 % si mi-a aplicat 10%. Eu sunt sef de serviciu cu o vechime de peste 25 de ani si am fost aliniata la nivelul sefilor de servicii cu vechime de 5 ani!!! Nu s-a avut in vedere si vechimea. Li s-a parut ca am un salariu prea mare dar la cei 37 de ani de munca era corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in baza legii 153/2017 dorica1979 dorica1979 Funcționarilor publici din administrația locala care au avut viza cfp din anul 2008 ce procent li se acorda la salariu daca în lege este specificat ... (vezi toată discuția)
Salarizare ContSters128048 ContSters128048 am o nelamurire referitoare la aplicare sporului de vechime. cum se aplica acesta: de ex cand : se aplica la total salariu de baza + alte sporuri ( ... (vezi toată discuția)
Spor cfp martin77 martin77 1.Lucrez intr-o primarie inca din anul 2008.In 2011 am intrat in concediul de ingrijire copil. Cand m-am intors la munca, in 2013 noua dispozitie de ... (vezi toată discuția)