avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rabla 2018
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rabla 2018

Buna seara,

Este obligatoriu ca un autoturism deținut de o pers f/j la momentul înscrierii în programul rabla sa aiba ITP valabilă (la zi)?

De asemenea daca o pers f vrea sa cumpere un autovehicul de la o altă pers f , pentru înmatricularea acestuia este necesar ca masina sa aiba ITP valabilă? Dacă ITP nu este valabilă se suspendă înmatriculareă?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Procura folosire auto alex29bv alex29bv Buna ziua. As dori si eu o lamurire in legatura cu foliserea unui autovehicul in spatiu UE. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu si as dori sa ... (vezi toată discuția)