avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce francize tip fast-food, pizza etc, îmi puteți ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce francize tip fast-food, pizza etc, îmi puteți recomnada și în ce termeni și condiții îmi pot deschide un local?

Top 10 francize tip fast-food, pizza, burgeri? Care sunt costurile dar și avantajele unei astfel de francize și în cât timp se poate deschide un local sub un brand anume? Care ar fi costurile deschideri unui local sub francizele (ex. KFC, Pizza Hut, McDonald, Domino's Pizza)?

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui restaurant de tip fast food Alexandra0311 Alexandra0311 Pentru deschiderea unui restaurant de tip fast food care sunt pasii si care sunt costurile pt autorizatie (vezi toată discuția)
Spațiu comercial in bloc cu bulina Jvs81 Jvs81 Buna ziua, doresc sa aflu daca intr-un spatiu aflat la parterul unui bloc cu bulina (stradal), pot deschide o mica afacere Legea 223/2018 nu este clară . Ma ... (vezi toată discuția)