avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spațiu comercial in bloc cu bulina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spațiu comercial in bloc cu bulina

Buna ziua, doresc sa aflu daca intr-un spatiu aflat la parterul unui bloc cu bulina (stradal), pot deschide o mica afacere Legea 223/2018 nu este clară . Ma interesează fara a intra clientii in incinta, doar cu servire la vitrina (tejghea) si anume activitatea comerciala ar fi producerea si vanzarea la vitrina de pizza,sandvisuri, burgeri, etc. Ma interesează și cu intrarea clienților in incinta dacă legea ar permite aceasta.Activitatea ar presupune 2-3 angajati , spatiul avand 44 mp. 22 sus și 22 pivnița.Care este posibilitatea de a utiliza spatiul pentru acest tip de activitate avnad in vedere situatia data? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Jvs81 , utilizator 17:17, 7 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spatiul in discutie prin proiectul initial al imobilului a avut destinatia de spatiu comercial ?
Da.multumesc pentru răspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca respectati criteriile de la art.2,alin 5.lit.c si d,nou introduse ar trebui sa puteti functiona.Cereti autorizatie de functionare si vedeti care este si raspunsul lor .
Eu vreau sa cumpăr spațiul ,dar înainte sa comit o greșeală doresc sa aflu cât mai multe.Am făcut câteva adrese către autorități inclusiv Isu dar nu mi-au răspuns decât cei de la PMB .Credeam ca cineva se afla i situația mea și știe mai multe.Eu sunt plecat in afara și nu pot sa găsesc intermediari pentru a-mi rezolva problemele . Pentru cei care răspund le multumesc la toti
Tin sa precizez ca in acel bloc mai sunt spații dintre care doar cele cu activități de tip bar,Fast food ,restaurant ..sunt închise

Alte discuții în legătură

Activitate comerciala bloc bulina bobuflh bobuflh Buna ziua, doresc sa aflu daca intr-un spatiu aflat la parterul unui bloc cu bulina (stradal), pot deschide o mica afacere - fara a intra clientii in incinta, ... (vezi toată discuția)
Stalpul de beton dintre vitrinele unui spatiu comercial este proprietatea spatiului sau a asociatiei de proprietari? Maria girbou Maria girbou Daca pe stalpul de beton dintre vitrinele unui spatiu comercial este amplasata o reclama cu sigla firmei care isi desfasoara activitatea in acel spatiu ... (vezi toată discuția)
Presedintele si asociatia de locatari nu i-mi dau acordul petru inlocuire vitrina magazin constantinescu viorel constantinescu viorel La magazinul proprietate a societatii mele, de la parterul unui bloc, vreau sa fac renovare si sa schimb vitrina, in vederea inchirierii lui ulterioare si spre ... (vezi toată discuția)