Buna ziua, doresc sa aflu daca intr-un spatiu aflat la parterul unui bloc cu bulina (stradal), pot deschide o mica afacere Legea 223/2018 nu este clară . Ma interesează fara a intra clientii in incinta, doar cu servire la vitrina (tejghea) si anume activitatea comerciala ar fi producerea si vanzarea la vitrina de pizza,sandvisuri, burgeri, etc. Ma interesează și cu intrarea clienților in incinta dacă legea ar permite aceasta.Activitatea ar presupune 2-3 angajati , spatiul avand 44 mp. 22 sus și 22 pivnița.Care este posibilitatea de a utiliza spatiul pentru acest tip de activitate avnad in vedere situatia data? Va multumesc mult!
bellefille
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca respectati criteriile de la art.2,alin 5.lit.c si d,nou introduse ar trebui sa puteti functiona.Cereti autorizatie de functionare si vedeti care este si raspunsul lor .
Eu vreau sa cumpăr spațiul ,dar înainte sa comit o greșeală doresc sa aflu cât mai multe.Am făcut câteva adrese către autorități inclusiv Isu dar nu mi-au răspuns decât cei de la PMB .Credeam ca cineva se afla i situația mea și știe mai multe.Eu sunt plecat in afara și nu pot sa găsesc intermediari pentru a-mi rezolva problemele . Pentru cei care răspund le multumesc la toti