avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate comerciala bloc bulina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate comerciala bloc bulina

Buna ziua, doresc sa aflu daca intr-un spatiu aflat la parterul unui bloc cu bulina (stradal), pot deschide o mica afacere - fara a intra clientii in incinta, doar cu servire la vitrina (tejghea) si anume activitatea comerciala ar fi producerea si vanzarea la vitrina de sandvisuri, burgeri, etc. Activitatea ar presupune 2-3 angajati , spatiul avand 16 mp. Care este posibilitatea de a utiliza spatiul pentru acest tip de activitate avnad in vedere situatia data? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Jvs81 , utilizator 18:50, 6 Octombrie 2018
Buna ziua,

O parte dintre institutiile, la care trebuie sa faceti demersuri de autorizare, nu sunt competente sa evalueze acest aspect, asa ca ati putea obtine o parte dintre documentele legale necesare functionarii.

Dar nu prea aveti cum sa finalizati cu succes demersurile la primarie, ISU si DSP decat daca veti da peste vreun functionar care sa va analizeze in mod superficial dosarul!

Numai bine,
Multumesc pentru raspuns. Din ce citisem in lege, scrie ca interdictia se refera pentru spatiile care prezinta pericol public - in care se produc aglomerari de persoane, specificand ca pentru fiecare persoana, cu tot cu angajati trrebuie sa fie disponibili 4 mp. Ceea ce la 16 mp / 2 angajati ar fi 8 mp/ persoana. Deci legea permite? ca nu imi este clar, avand in vedere ca nu intra clientii in spatiu cum ar putea fi pericol public? Sau mai exact, care ar fi problemele la care ma pot astepta?
Buna.Eu ma aflu in aceeași situație. Ați găsit răspunsurile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiu comercial in bloc cu bulina Jvs81 Jvs81 Buna ziua, doresc sa aflu daca intr-un spatiu aflat la parterul unui bloc cu bulina (stradal), pot deschide o mica afacere Legea 223/2018 nu este clară . Ma ... (vezi toată discuția)
Aviz isu LucicaBuzea LucicaBuzea Buna seara.Am si eu o intrebare,pentru care va multumesc anticipat.O societate comerciala cu un nr de 4 angajati care-si desfasoara activitatea(comert )intr-un ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea obtinerii avizului / autorizatiei de la i.s.u. drgs1 drgs1 O societate comerciala detine in proprietate 2 spatii comerciale situate la parterul unor blocuri. Unul dintre spatii are o suprafata de aprox. 55MP este ... (vezi toată discuția)