Buna ziua, doresc sa aflu daca intr-un spatiu aflat la parterul unui bloc cu bulina (stradal), pot deschide o mica afacere - fara a intra clientii in incinta, doar cu servire la vitrina (tejghea) si anume activitatea comerciala ar fi producerea si vanzarea la vitrina de sandvisuri, burgeri, etc. Activitatea ar presupune 2-3 angajati , spatiul avand 16 mp. Care este posibilitatea de a utiliza spatiul pentru acest tip de activitate avnad in vedere situatia data? Va multumesc !
O parte dintre institutiile, la care trebuie sa faceti demersuri de autorizare, nu sunt competente sa evalueze acest aspect, asa ca ati putea obtine o parte dintre documentele legale necesare functionarii.
Dar nu prea aveti cum sa finalizati cu succes demersurile la primarie, ISU si DSP decat daca veti da peste vreun functionar care sa va analizeze in mod superficial dosarul!
Multumesc pentru raspuns. Din ce citisem in lege, scrie ca interdictia se refera pentru spatiile care prezinta pericol public - in care se produc aglomerari de persoane, specificand ca pentru fiecare persoana, cu tot cu angajati trrebuie sa fie disponibili 4 mp. Ceea ce la 16 mp / 2 angajati ar fi 8 mp/ persoana. Deci legea permite? ca nu imi este clar, avand in vedere ca nu intra clientii in spatiu cum ar putea fi pericol public? Sau mai exact, care ar fi problemele la care ma pot astepta?
Aviz isu
LucicaBuzea
Buna seara.Am si eu o intrebare,pentru care va multumesc anticipat.O societate comerciala cu un nr de 4 angajati care-si desfasoara activitatea(comert )intr-un ... (vezi toată discuția)