avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare spalatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare spalatorie

Locuiesc intr-o garsoniera la parterul unui bloc cu 4 etaje.Langa usa mea se afla spalatoria scarii si un hol pe care as dori sa le cumpar pentru ami mari spatiul locativ. deasupra mea la etajul 1 se afla un ap. cu 2 cam care deasupra spalatoriei are dormitor iar deasupra holului vestibulul de la intrare . Deci nu este nevoie de nici o modificare ci doar de o usa.
Toti vecinii sunt de acord.
Doresc sa stiu daca este posibila aceasta cumparare a spalatoriei si holului. Daca da cum se procedeaza.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:17, 3 Aprilie 2006
Consultati un notar in vederea intocmirii contractului.
Faceti Adunarea Generala a Asocitatiei si hotarati vinderea spalatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun Marinara Marinara Locuiesc la penultimul etaj al unui bloc cu 9 etaje, 2 scari si 98 de apartamente. La ultimul etaj al fiecarei scari se afla cate o spalatorie comuna, spatiu ... (vezi toată discuția)
Utilizare spatii comune asociatii proprietari elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna ziua Locuiesc intr-un bloc construit in anul 1963, prevazut cu spalatorie la parter si uscatorie la fiecare etaj, spatii cu destinatie comuna. Din pacate ... (vezi toată discuția)