avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa reziliere \"fidelizare\"
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa reziliere "fidelizare"

Cat de legala este taxa de reziliere pentru "gratuitati/fidelizare". Legea 193/2000 are legătură și cu asta?

Alte discuții în legătură

Daune 45e clauza penala la incetarea contractului dar nu si daune in favoarea consumatorului danimed danimed Ma numesc Purice Daniela iar in data de 20.06 2008 am incheiat un contract de furnizari servicii internet cablu tv si telefonie cu o firma ... (vezi toată discuția)
Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract persoana juridica bombaxxl80 bombaxxl80 Buna ziua,se poate sa primesc o informare corecta in legatura cu o reziliere de contract V. persoana juridica !,tinand cont de mod. legea 161/2010.Este aceasta ... (vezi toată discuția)