avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Baza calcul concediu medical -fost student la zi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Baza calcul concediu medical -fost student la zi

Buna ziua, Am urmatorul caz: am o angajata cu timp partial 2 ore /zi din data de 25.07.2018. Ea mai are un contract fulltime cu o alta firma din data de 01.05.2018. La inceputul lunii a prezentat un concediu medical pentru perioada 01.09.2018-30.09.2018. cum ii calculez baza pentru CM , dat fiind faptul ca are 2 contracte iar pana la data de 01.05.2018 a fost studenta la cursuri de zi.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Postnatal si cic angajator partime brendissima brendissima Cum tb procedat in cazul in care salariata insarcinata va intra in postnatal la angajatorul la care lucreaza cu norma intreaga vis-a-vis de alt contract cu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 20 ore/luna p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am o dilema cu calculul unui concediu medical pentru contract de munca cu timp partial 20 de ore/luna. Am functia de baza la o societate, si am ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical kammy13 kammy13 Buna ziua, Un salariat are concediu medical cod 01-boala obisnuita, 3 zile. Cum calculez suma aferenta CM avand in vedere urmatoarele: - in 2010 a finalizat ... (vezi toată discuția)