avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... situatie neprevazuta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

situatie neprevazuta

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea problema:

- s-a depus la judecatorie un dosar avand ca obiect modificare asociatie (mai exact infiintarea unei filiale). In momentul depunerii documentelor la registratura instantei s-a dat un nr. scurt de inregistrare (ex: 03/28.08.2018).

Dupa aceea mergandu-se la arhiva pentru a se vedea care este stadiul dosarului (deoarece in urma verificarilor pe portal nu aparea nicio inregistrare) neavand decat acel numar scurt de la registratura nu s-a putut identifica dosarul si pe cale de consecinta nu s a putut afla solutia data.

S-a revenit din nou la registratura unde in urma aducerii la cunostinta a situatiei si dupa ce s a verificat registrul, raspunsul care s a dat a fost ca cererea (dosarul) nu a fost inregistrat.

Ce se poate face in aceasta situatie? Imi este greu sa cred ca actele nu au fost inregistrate si date deoparte.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine numele unui avocat dintr-un dosar de pe portal? florinapetrei florinapetrei Am gasit un caz similar cu cazul care ma confrunt eu si pe internet nu scrie detaliile despre reprezentantul legal. Am sunat la arhiva sa intreb despre avocat ... (vezi toată discuția)
Procedura viciata cu creditoarea dantintesan dantintesan Buna ziua. In calitate de administrator al unei societati creditoare, am introdus o cerere de emitere a unei somatii de plata (OG 5/2001). Nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Portal just CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți si pe mine.In cat timp de la depunerea unei acțiuni in instanță( registratura) se afișează pe portal?Menționez ca am ... (vezi toată discuția)