avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cod de boala 14
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cod de boala 14

Buna ziua. Doresc daca se poate sa aflu daca - in cazul in care mai am 100 de zile de concediu pe acest cod de boala 14 (neoplasm) pe adeverinta de salariat as mai avea dreptul de a lua concediu medical dar pe o boala obisnuita ? Si daca da conform carei Legi ? Medicul nu a stiut sa-mi spuna daca am sau nu dreptul la concediu si mi-a spus sa vin cu legea respectiva.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical guzmania guzmania Sunt angajata la un S.R.L. din 05.06.2008 si am facut varsat de vant. Am avut concediu medical 14 zille. Medicul de familie mi-a incadrat boala la boli ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a concediului pentru neoplazie Laura0101 Laura0101 Buna ziua! In ianuarie 2014 am fost diagnosticata cu neoplazie (carcinom papilar varianta foliculara), am facut terapie cu iod radioactiv la I.O. Cluj-Napoca. ... (vezi toată discuția)
Depasirea nr. de zile cm rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in ultimile 12 luni a avut 272 zile cm (s-a operat de hernie a avut zile cm pt boala obisnuita si 90 zile acordate de comisie pt ... (vezi toată discuția)