avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Bonurile de masa in contractul meu de munca nu apareca ar trebui sa beneficiez, insa noua ne dau bonuri de masa si difera de la luna la luna. Intr-o luna lucrez 180 de ore , la salariu primesc din suma care trebuie sa o primesc o parte sunt bani iar o parte tichete de masa. Exemplu intr-o luna fac 180 de ore si trebuie sa iau 1500 RON dar eu primesc 1300ron si de restul bonuri . Este corect? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Constantin 1411 , utilizator 17:53, 19 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe salariat, se acorda un număr de tichete de masă corespunzător numărului de zile lucrătoare din luna pentru care se face distribuirea.

Asadar, tichetele de masa nu se acorda la numarul de ore lucrate , ci la numarul de zile lucratoare din luna respectiva.
Dar din banii pe care trebuie sa-i iau este corect sa-mi opreasca din bani si sa dea tichete in completarea salariului ? Nu peste salariu ne dau bonuri , din salariu se opresc bani si se dau tichete in completarea salariului
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un raspuns de la persoane avizate Eu lucrez la o firma care acorda bonuri de masa, pentru zilele efectiv lucrate (aproximativ ... (vezi toată discuția)
Am semnat un contract de muncă în care se specifica ca se lucrează ... Ghiță Maria Manuela Ghiță Maria Manuela Am semnat un contract de muncă în care se specifica ca se lucrează 8 ore pe zi 5 zile pe săptămână,40 de ore pe săptămână cel mult 48 de ore cu dou ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa idu141 idu141 este normal ca firma la care lucrez sa i-mi opreasca valoarea tichetelor de masa din salariu? daca iau 20 de bonuri mi se opresc 180 de ron din salariu. ce pot ... (vezi toată discuția)