avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonuri de masa

este normal ca firma la care lucrez sa i-mi opreasca valoarea tichetelor de masa din salariu? daca iau 20 de bonuri mi se opresc 180 de ron din salariu. ce pot sa fac in situatia data ? daca refuz bonurile sunt dat afara de la serviciu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 30 Ianuarie 2013
De ce vi se opreste valoarea tichetelor de masa din salariu ? ... valoarea acestora este supusa impozitului pe venit...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa Constantin 1411 Constantin 1411 Bonurile de masa in contractul meu de munca nu apareca ar trebui sa beneficiez, insa noua ne dau bonuri de masa si difera de la luna la luna. Intr-o luna ... (vezi toată discuția)
Se rețin bani din salariul meu pentru bonuri de masa Forța Forța Este legal ca din salariul pe care l-am negociat cu un an de zile în urmă să îmi oprească 310 Ron pentru bonuri de masa ? Adică ele nu se dau ca un fel ... (vezi toată discuția)
Cine plateste contravaloarea bonurilor de masa CIOLACU DOBRE CIOLACU DOBRE Sunt angajat la o firma privata , ni se dau bonuri de masa , dar ni se opresc contravaloare lor din salariu. Este legal sau nu. Daca nu este legala retinerea ... (vezi toată discuția)