avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate transferat din strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate transferat din strainatate

Buna ziua!
Sunt cetatean roman, dar de aproape 4 ani lucrez in strainatate. Momentan sunt gravida, voi naste in martie. As dori sa ma mut inapoi in Romania cat mai curand, dar in conditia curenta sunt foarte putine sanse sa fiu angajata. Intrebarea mea: e vreo posibilitate ca indemnizatia de concediu maternal si de cresterea copilului sa fie transferat in Romania pe baza venitului realizat in strainatate?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 19 Septembrie 2018
Nu ... veti primi banii numai din statul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu crestere copil + indemnizatie? narcidani narcidani buna ziua sunt angajata din 12.decembrie. 2012 si tocmai am aflat ca sunt insarcinata,tinand cont ca lucrez intr-o fabrica 8h/zi doar in picioare si cu stres ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil badeacosty badeacosty Buna ziua, Ma aflu in minunata situatie in care cat de curand familia se va mari cu inca un membr, un ingeras, si as dori sa stiu daca sunt indreptatit, ca ... (vezi toată discuția)