avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in serviciu

Buna ziua!
Sunt victima unui abuz din partea sefului meu
M-am prezentat la serviciu, am fost repartizat de seful meu direct (ing)
sa-mi desfasor activitatea intr-un anumit sector ce imlica munca in acord. Mentionez ca am lucrat doar in acel sector pe toata perioada acelei zile de lucru.
Dupa 45 de zile de la eveniment, cand am consultat fluturasul de salariu pe luna trecuta (cu desafasuratorul pe zile), am constat ca am fost pontat in alta parte, intr-un sector ce implica munca in regie, in locul meu (la acord) fiind pontat altcineva. Diferenta in bani la acord a luat-o cel care a fost pontat in locul meu.
Am luat legatura telefonic cu seful meu, i-am atras atentia de ce recurge la astfel de abuzuri sau practici (nu este prima data)
Seful meu mi-a dat de inteles la telefon ca nu contribui si eu intr-un fel sau altul cu tot felul de atentii si plocoane in produse de origine animala.
Nu stiu cum sa gestionez legal aceasta problema, consider ca am fost victima unui abuz. As vrea sa merg la conducerea societatii sa prezint problema mea, dar ma tem ca directorul nu-mi va lua in seama problema.
Mentionez ca convorbirea telefonica intre mine si seful meu direct, am inregistrat-o pe telefon (eu eram acasa , seful meu direct era la serviciu)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Hartuire si intimidare stefan60 stefan60 Buna seara, am si eu o problema, dar cine nu are ?, si anume. Sora mea lucreaza intr-o institutie de stat si de la o vreme a intrat fara sa vrea, prin natura ... (vezi toată discuția)
Inregistrari video angajati magazin mihai335 mihai335 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la doua situatii: [b]1)[/b] daca exista legi, si care sunt acelea, care sa reglementeze folosirea ... (vezi toată discuția)
Modificare pontaj zilnic andzxe andzxe Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea problema. La finalul lunii iunie am fost informat printr-un e-mail de catre superiorul direct, fara nicio discutie ... (vezi toată discuția)