avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare pontaj zilnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare pontaj zilnic

Buna seara,
Va supun atentiei urmatoarea problema. La finalul lunii iunie am fost informat printr-un e-mail de catre superiorul direct, fara nicio discutie prealabila, asupra faptului ca mi-a fost modificat pontajul pe 4 zile din LIPSA ACTIVITATE in ABSENT MOTIVAT. Pontajul se face de fiecare angajat in parte, intr-o aplicatie interna, iar superiorul ierarhic valideaza. Mentionez ca in acele zile m-am pontat astfel deoarece superiorul direct a refuzat sa-mi ofere de lucru, desi exista, si a evitat sa-mi raspunda la intrebari privind activitile pe care le desfasuram, blocandu-mi astfel activitatea. In cele 4 zile am fost prezent la serviciu cate 8 ore zilnic. L-am informat pe parcursul acestor zile asupra faptului ca ma voi ponta LIPSA ACTIVITATE deoarece nu imi acorda de lucru dar nu am primit niciun raspuns. Conform regulamentului intern orele pontate ABSENT MOTIVAT sunt scazute din totalul orelor necesare pe luna si astfel nu se platesc.
Mentionez ca la momentul acestei informari superiorul direct se afla in concediu de odihna. Am informat imediat directorul de departament despre aceasta situatie iar acesta a convocat o sedinta in urma careia mi-a fost adus pontajul la forma initiala si s-a lamurit partial situatia, superiorul meu direct participand prin telefon la sedinta.
Cu toate acestea, in momentul de fata imi pun problema ca oricand se poate repeta aceasta situatie desi persoanei vinovate i s-a spus ca a procedat anormal. Nu am nicio garantie ca nu va incerca sa se razbune sau ca va fi obiectiv la urmatoarele evaluari. Din punctul meu de vedere a actionat cu rea credinta si premeditat. Nu este oare vorba de fals? Sunt angajat de peste 8 ani de zile in aceasta companie si nu am avut niciun fel de abatere disciplinara.
Va rog sa-mi spuneti daca exista vreun demers pe care il pot face, o informare in scris a directorului de departament, orice care sa ma puna cat de cat la adapost de astfel de atacuri si prin care sa-mi exprim ingrijorarea fata de posibila repetare a acestui incident.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:25, 4 Iulie 2012
Desigur nu a procedat deloc corect seful dvs.direct.Cum in sarcina angajatorului ,prin conducatorul locului de munca in acest caz,revine si obligatia de a asigura permanent conditiile tehnice si organizatorice avute in vedere la elaborarea normelor de munca,in cf. cu Codul Muncii,daca se intampla sa nu primiti de lucru cu rea intentie,sesizati urgent in scris managerul departamentului neasteptand validarea pontajului lunar.
Cat despre faptul ca veti suferi posibil repercursiuni neplacute din partea sefului direct,nimeni nu cred ca poate sa va garanteze ca nu se va intampla asa ceva...mai ales atata timp cat acesta a primit o bila neagra de la managerul de departament pt. actiunea sa.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absenta nemotivata Anakina35 Anakina35 Am avut 6 zile de concediu aprobate din care am efectuat doar 5. m-am reintors la servici deoarece mi s-a anuntat un eveniment in familie pentru care am lasat ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate luciapap luciapap Buna ziua, un salariat a avut 5 z nemotivate, nu sa prezentat la munca,iar acuma a adus o cerere de desfacere a contractului din data de 12.05.11 cu acordul ... (vezi toată discuția)
Foaie colectiva de prezenta alina5ram alina5ram As dori sa ma lamuriti intr-o problema.....Este de datoria angajatului sau a sefului sa intocmeasca foaia colectiva de prezenta?Va intreb acest lucru pt ca ... (vezi toată discuția)