avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plangere procuratura
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plangere procuratura

Pentru a depune o plangere la procuratura am nevoie de un avocat?
Cel mai recent răspuns: Andra_daniela88 , utilizator 20:46, 19 Septembrie 2018
Nu trebuie să aveți avocat pt depunerea unei plângeri la Parchet, însă contează să știți s-o formulați, să expuneți clar situația de fapt și s-o motivați în drept.
Multumesc!

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Nu trebuie să aveți avocat pt depunerea unei plângeri la Parchet, însă contează să știți s-o formulați, să expuneți clar situația de fapt și s-o motivați în drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare fara numar inregistrare sau respinsa aelemarac aelemarac Buna ziua, 1. Este normal ca o sesizare adresata unui politist (sef de post) dintr-un sat sa nu primeasca numar de inregistrare, si, la procuratura orasului ... (vezi toată discuția)
Acuzatie manacristina manacristina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, daca, in cazul in care, in urma unor acuzatii mincinoase a unui chirias vecin la politie, eu am depus la procuratura o ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sysclas sysclas Ma intereseaza un formular de plangere penala impotriva unei persoane juridice. Multumesc. (vezi toată discuția)