avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soluție in pronunțare Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soluție in pronunțare Penal

Buna ziua, am o nelămurire. Intr-un dosar penal complex, soluția a rămas in pronunțare pentru 2 saptamâni, dupa care s-a mai amânat odată pt inca 2 saptamâni. Nelamurirea este daca in acest timp cat te aflii in pronunțare judecătorii se uita pe dosar analizează de exemplu in fiecare zi dosarul sau doar in ziua pronunțării? Se uita si ei măcar cat de cat pe motivele apelului pe concluziile scrise sau asculta doar acuzația procurorilor iar pe apararea noastră doar superficial? Sincer întreb astea deoarece am fost condamnat in prima instanta foarte aspru, nu mi-a luat in considerare absolut nimic din ce am depus la dosar plus eroare judiciara in care ma trecut cu antecedente penale. Ce părere aveți de instanta ieșeana la Curtea de Apel? Va Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
Ionuttttt90, utilizator

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare paul99 paul99 Va rog puteti sa imi spune-ti din ce motive sa poate amana pronuntarea intrun proces penal? si daca este posibil pana la termenul afisat sa mai administrez ... (vezi toată discuția)
Termen pronuntare ?!? MJJ MJJ Buna seara. Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)
Renuntare urmarire penala art.318+ 315 cpp Mihai211 Mihai211 Salut am si eu o nelamurire, in vara lui 2019 am fost prins de poliție la festivalul de muzica SUNWAVES impreuna cu alți 2 avand asupra noastra fiecare cate ... (vezi toată discuția)