avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anselaciune.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anselaciune.

Buna ziua.. Am dus și eu un telefon destul de scump la un service pt Ami schimba display-ul și mi-a promis că al rezolva an 2 ore, și mi-a cerut un avans de 150 Ron . problema este că sa făcut un an și jumătate și tot nu mi-am putut recupera tel.. ce pot face an căzu asta va rog ????
Cel mai recent răspuns: Tiby37 , utilizator 21:26, 20 Septembrie 2018
Ati primit o chitanta de primire-predare de la respectivul service ? Daca da,atunci mergeti la politie si anuntati si protectia consumatorului. Daca nu aveti un act doveditor precum ca ati lasat telefonul la service, atunci nu stiu cum puteti face dovada ca nu l-ati recuperat.
Da am primit... Mulțumesc pt răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliezi contractul cu furnizor servicii cablu si dupa 5 luni ajungi la recuperatori... ContSters140943 ContSters140943 Buna ziua, Pe scurt acum 3 ani am incheiat un contract cu UPC pt furnizarea serviciilor de internet. Pe la mijlocul lunii noiembrie m-am dus la casierie sa ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil MihaiS123 MihaiS123 Buna ziua, Am un telefon mobil destul de scump la care s-a defectat displayul in primul an din cei 2 ani de garantie. L-am trimis la service si e acolo de 4 ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil MihaiS123 MihaiS123 Buna ziua, Am un telefon mobil destul de scump la care s-a defectat displayul in primul an din cei 2 ani de garantie. L-am trimis la service si e acolo de ... (vezi toată discuția)