avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie si CCC tatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie si CCC tatal

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:
Sotia nu a avut drept de CCC dar primeste indemnizatie si creste un copilas care momentan are 1an si 5 luni; inainte ca bebe sa implineasca 2 ani, va mai naste un copilas cu 4 luni inainte. Intrebarea mea este daca as putea lua CCC cand se naste al doilea copilas (3 luni) dar sotia sa pastreze indemnizatia? sau daca se va intrerupe,dupa cele 3 luni de concediu ale mele,se va reia indemnizatia?..Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: TicuL , utilizator 13:45, 21 Septembrie 2018
In baza a ce primeste indemnizatie ?

Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil si data cand primul copil face 2 ani ?
Indemnizatia a primit-o in baza anilor de studii (Post-liceala); al doilea copil ar trebui sa se nasca in jurul datei de 6 Decembrie 2018,iar primul copil implineste varsta de 2 ani pe 6 Aprilie 2019. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc tatal cu intrerupere a indemnizatiei TicuL TicuL Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Sotia nu a avut drept de CCC dar primeste indemnizatie si creste un copilas care momentan are 1an si ... (vezi toată discuția)
Buna seara, momentan ma aflu in ccc pana in aprilie cand bebe ... NicoletaMC NicoletaMC Buna seara, momentan ma aflu in CCC pana in aprilie cand bebe 1 implineste 2 ani, contractul meu de munca s-a incheiat pe durata CCC mai exact in sept 2019 ... (vezi toată discuția)