avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii in apartament tevi comune - Asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii in apartament tevi comune - Asociatia de propietari

Administratorul spune ca trebuie sa sparga un perete (nisa) din bucataria apartamentului meu propietate personala pentru a schima niste tevi comune.
Dansul spune ca o sa repare zidul dar nu il intereseaza faianta pe care o distruge.
Ma puteti ajuta cu o baza legala pentru a beneficia de repararea zidului pana la forma initiala (cu faianta asa cum era cand cand a intrat administratorul si l-a distrus), sau cu o baza legala care sa sustina afirmatia administratorului ( faptul ca faianta si curatenia ma intereseaza pe mine si doar eu trebuie sa suport costul).
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 22 Septembrie 2018
Nu exista dispozitie in vigoare care sa oblige asociatia sa refaca finisajul peretelui asupra caruia se intervina pentru executare reparatie instalatie parte comuna condominiu
@ Interventie moderator

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa ... alex bruh alex bruh Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)
Reparatii parti comune la bloc Andrei177 Andrei177 La solcitarea administratiei de bloc s-a efectuat o reparatie la o teava de apa pluviala care trece prin ap. meu. Aceasta teava a fost mascata de un gheu de ... (vezi toată discuția)