avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie garaj

Buna ziua,detin un teren in supr.de 154 mp(cc) si doresc sa construiesc un garaj,iar biroul urbanism al primariei imi spune ca sunt necesari ptr constructie 200 mp,intrebarea mea este va rog,in ce categorie de constructie intra garajul,anexe sau ce,deoarece nu cred ca sunt necesare aceste suprafete ptr toate constructiile,va multumesc

Alte discuții în legătură

Abuz al primariei,ori al biroului urbanism? sava sebastian sava sebastian Am achizitionat o supr de teren de 154 mp de la primarie,in acte scrie clar cc,curs constructii,dar biroul urbanism imi respinge cererea de construire a unui ... (vezi toată discuția)
Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului - conditiile de spatiu deeagav99 deeagav99 Buna seara am un teren intravilan de 350mp din care 150mp curti constructii si 200 mp arabil, pe acest teren nu este construit nimic se poate sa-mi fac buletin ... (vezi toată discuția)