avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz al primariei,ori al biroului urbanism?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz al primariei,ori al biroului urbanism?

Am achizitionat o supr de teren de 154 mp de la primarie,in acte scrie clar cc,curs constructii,dar biroul urbanism imi respinge cererea de construire a unui garaj,sustinand ca nu dispun de o supr.de 200 mp,va rog sa imi raspundeti,este nevoie sa am aceasta supr.de 200 mp ptr construirea garajului,dat fiind faptul ca din ce "cunosc"aceast garaj se incadreaza la alte incadrari,respectiv anexe gospodaresti,sau se poate construi si pe aceasta supr.de 154 mp care o detin,va multumesc.

Alte discuții în legătură

Constructie garaj sava sebastian sava sebastian Buna ziua,detin un teren in supr.de 154 mp(cc) si doresc sa construiesc un garaj,iar biroul urbanism al primariei imi spune ca sunt necesari ptr constructie ... (vezi toată discuția)
Constructie garaj lucian_ss lucian_ss Chiar nu se poate da autorizatie de constructie pentru a construi garajul(garajele)?Am achizitionat un teren de 50 mp pentru construirea unuia sau doua ... (vezi toată discuția)
Construire in extravilan GBBogdan GBBogdan Buna seara, Intentionez sa execut o constructie pe un teren proprietate personala, dar din cauza deschiderii mici trebuie sa ma rezum la a construi in ... (vezi toată discuția)