avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie garaj

Chiar nu se poate da autorizatie de constructie pentru a construi garajul(garajele)?Am achizitionat un teren de 50 mp pentru construirea unuia sau doua garaje,front la starada 8m,o laterala de 7.35m si una de 5.35m.Am fost la urbanism la primaria comunei de care apartine si mi-au spus ca nu pot construi nici un garaj daca nu am 150mp.Vecini am intr-o parte un proprietar cu un teren de 1000mp si intr-o parte sunt doi vecini care si-au construit garaje,(deci mai sunt construite 2 garaje).
Una doua solutii imi poate da cineva .
Montezi un garaj mobil si gata .Il lasi acolo, nu poate fi considerat constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latime teren pentru constructie casa Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in ... (vezi toată discuția)
Suprafata teren Chioran Chioran am un teren de 109mp cu front stradal de 13.5ml cum pot sa-i fac pe cei de la primarie sa elibereze un certificat de urbanism favorabil pt a putea construi. la ... (vezi toată discuția)
Am moștenit o casă care are unul din ziduri pe hotar, și am obținut autorizație de demolare. vecinul nu e de acord cu demolarea, cum să procedez? cipriakos cipriakos Am mostenit o casa care are unul din ziduri pe hotar. Am hotarit sa o demolez si sa construiesc alta sens in care am obtinut autorizatia de demolare. Vecinul ... (vezi toată discuția)