avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Stabilirea domiciliului - conditiile de spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Stabilirea domiciliului - conditiile de spatiu

Buna seara am un teren intravilan de 350mp din care 150mp curti constructii si 200 mp arabil, pe acest teren nu este construit nimic se poate sa-mi fac buletin acolo pe baza actului de vanzare-cumparare? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:12, 22 Martie 2013
Daca nu este o locuinta pe teren nu puteti .
Daca nu este inregistrata constructie cu destinatia de locuinta,nu puteti sa solicitati autoritatii eliberarea de CI
Buna seara va deranjez cu o alta intrebare am inceput sa construiesc un garaj si o anexa gospodareasca pe un teren intravilan cu autorizatie de constructie(pe acel teren nu am alta constructie casa sau altceva acum se construieste garajul). Vroiam sa intreb daca pe garaj si pe acea anexa primesc adresa si daca da as putea sa-mi fac buetinul la acea adresa? Va multumesc.
Nu va puteti face domiciliul decat la o constructie cu destinatia principala de locuit. Nici anexa nici garajul nu intra in aceasta categorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita in extravilan bogdan_iasi bogdan_iasi Buna ziiua, doresc si eu asistenta din partea cunoscatorilor intr-o problema de interes personal! In primul rand as vrea sa-mi spuneti daca detin o ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)