avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs incheiere pt suspendarea judecatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs incheiere pt suspendarea judecatii

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: sunt parata intr-un dosar care are ca obiect pretentii; am castigat la fond si reclamanta a formulat apel; eu am raspuns cu intampinare unde am contestat sumele pretinse iar tribunalul a dispus efectuarea unei expertize contabile din oficiu; reclamanta a solicitat suspendarea cauzei pe motivul ca nu are fonduri pentru plata expertului iar eu am depus precizari in care solicit decaderea din proba a reclamantei. Tribunalul a admis suspendarea dar nu s-a pronuntat si asupra motivului din cererea mea. Temeiul invocat de tribunal a fost art.242 NCPC si art.155 (1).

Intrebari;
pot face recurs impotriva acestei incheieri la Curtea de Apel?
pot invoca o exceptie de genul celei care reglementeaza pasivitatea sau lipsa de interes a reclamanteiin solutionarea procesului?
ma pot lega si de faptul ca tribunalul nu s-a pronuntat si asupra motivului invocat de mine, cel al decaderii ?

Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Decadere din proba (martori si inscrisuri) smeagull smeagull Buna ziua, Sunt parat in prima cauza pe noul Cpc. Recunosc ca nu sunt familiarizat cu noua procedura. Cauza e litigiu de munca. Problema: reclamantul ... (vezi toată discuția)
Neplata la termen a onorariilor de expert. sanctiunea aplicabila. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Pe juridice.ro a fost publicata urmatoarea stire: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât că, în conformitate cu prevederile art. 103 alin. ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)