avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari servicii, atelier limba engleza, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari servicii, atelier limba engleza, atelier creatie

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu un model de contract de prestari servicii pentru un atelier de engleza,creatie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii in engleza doriannejoy doriannejoy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de contract de prestari servicii in limba engleza, daca ati intalnit astfel de situatie sau sa ma indrumati in ... (vezi toată discuția)
Contract intre pfa si o unitate de invatamant andrei987ro andrei987ro Buna seara, Eu predau lb engleza la o gradinita, iar de anul acesta directoarea gradinitei m-a obligat sa-mi fac PFA. M-am dus la ONRC, mi-am facut PFA, iar ... (vezi toată discuția)
Contract ceccar prestari servicii in limba engleza ioananica ioananica Buna ziua As dori sa stiu daca are cineva contractul de prestari servicii contabilitate - modelul de la CECCAR - dar in limba engleza. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)