avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract prestari servicii in engleza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract prestari servicii in engleza

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un model de contract de prestari servicii in limba engleza, daca ati intalnit astfel de situatie sau sa ma indrumati in acest sens. Am cautat pe internet, insa nu am gasit o formula care sa se potriveasca cerintelor mele. Precizez ca m-ar interesa un draft de contract intre o institutie publica si o persoana juridica din UE.
Va multumesc anticipat.

Cu respect,
Doriannejoy
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 21:57, 4 Mai 2010
buna seara,
prestarile de servicii acopera o gama destul de mare de activitati. trebuie in primul rand sa va intocmiti contractul in limba romana pe domeniul in care doriti sa activati si apoi apelati la ajutorul unui translator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare fotograf-salon infrumusetare ataela1 ataela1 Am un PFA -Fotograf .Doresc sa colaborez cu un alt PFA care este un salon de infrumusetar. Colaborare ,in sensul ca eu ca fotograf trimit viitoarele mirese la ... (vezi toată discuția)
Caut consultant specializat in e-commerce feketegy feketegy Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de web design si web development. Am un contract comercial redactat in limba engleza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca semnat cu o firma din sua uradustefan uradustefan As dori sa stiu daca un contract (prestari servicii) semnat intre o firma din SUA si o persoana fizica din Romania - contract semnat si transmis pe internet, ... (vezi toată discuția)