avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract intre PFA si o unitate de invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract intre PFA si o unitate de invatamant

Buna seara,
Eu predau lb engleza la o gradinita, iar de anul acesta directoarea gradinitei m-a obligat sa-mi fac PFA. M-am dus la ONRC, mi-am facut PFA, iar acum directoarea imi cere sa vin cu un formular de contract sa-l semnam.
Va adresez rugamintea daca ma puteti ajuta cu un contract. Am aflat tot de pe net ca sunt mai multe tipuri de contract (stopaj la sursa 10 % sau plati anticipate). Imi puteti spune ce fel de contract s-ar potrivi, intrucat cheltuielile lunare nu sunt foarte mari. Imi puteti spune care ar fi cheltuieli deductibile pe care le-as putea face?? (telefon, transport, carti, electrocasnice, electronice).
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:04, 24 Octombrie 2008
Incheiati un contract de prestari servicii.
va rog sa ma ajutati cu un contract daca aveti. Chiar nu am la cine sa apelez.
Nu este chiar asa de usor sa intocmesti un contract de prestari servicii. Pe net gasiti formulare de contract de prestari servicii pe care le puteti adapta la situatia dvs. :)
pai exact unu' din acela vroiam... si-l adaptam eu la situatia mea. Multumesc pentru ajutor... Am fost ajutat pe forum pe un alt site...in timp util
La "Documente utile", la Pag.4, aveti un model de Contract de prestari servicii (din partea dlui Alexandru Radu Popescu). Il adaptati la situatia dvs. Spor la treaba!
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2008
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile - diurna? ana_is ana_is Buna seara, tocmai mi-am infiintat un PFI - profesii libere. Sediul meu in Iasi, sediul firmei cu care am incheiat contract de prestari servicii in Vaslui. ... (vezi toată discuția)
Contract prestari sv brokeraj cu soc nerezidenta alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o problema. Societatea noastra a incheiat un contract de prestari servicii de brokeraj cu o societate din Cipru. Una din clauze e ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligațiile fiscale ale unei pfa dacă o societate incheie cu aceasta un contract de colaborare/prestări servicii? Aliona M. Aliona M. Bună ziua, Am un PFA în domeniul traducerilor. Vă rog sa mă informați cum se procedează în cazul unui contract de prestări servicii/contract cu normă ... (vezi toată discuția)