avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract prestari sv brokeraj cu soc nerezidenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract prestari sv brokeraj cu soc nerezidenta

Buna ziua!
Am si eu o problema. Societatea noastra a incheiat un contract de prestari servicii de brokeraj cu o societate din Cipru. Una din clauze e deducerea a 5% din valoarea facturii de catre societatea noastra, pentru a-i vira la bugetul statului.
Am inreg contractul la Administratie, dar inca nu m-au lamurit cum este cu cei 5%.
Poate ma puteti ajuta dvs.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alinaion82 , utilizator 09:13, 25 Iunie 2009
Doar partile semnatare ale contractului cunosc motivele ce au determinat o anumita forma, anumite clauze. Contractul de brokeraj este incheiat conform dreptului romanesc ? Este scris in limba romana ? Societatea din Cipru detine un exemplar in alta limba ? In caz de litigiu se aplica legea romana ?
Exista un tratat intre Romania si Cipru. Este scris in lb engleza. Noi l-am tradus in lb romana , pt Administratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut consultant specializat in e-commerce feketegy feketegy Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de web design si web development. Am un contract comercial redactat in limba engleza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Limba care guverneaza contractul nico_mirea nico_mirea In luna iunie 2009 firma semneaza un contract acord pentru prestari servicii de transport la o autostrada din Ungaria. Dilema mea este urmatoarea: partile ... (vezi toată discuția)
Contract cu o alta firma ro pe limba engleza. legal? gistra gistra E legal sa am un contract cu o alta firma romaneasca pe limba engleza? Pentru inchirierea unui apartament am colaborat cu o firma locala. Au zis ca au mai ... (vezi toată discuția)