avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie

Buna,ma pute-ti ajuta va rog,Am constructi un garaj de 21mp fara autorizarie de constructie ce pot face pt a intra in legalitate?Care sunt Paso?

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am un teren intravilan de 50 de mp,in urma cu 7 ani ... CremeneMarian CremeneMarian Buna ziua,am un teren intravilan de 50 de mp,in urma cu 7 ani am facut o magaie cu fundatie,din lemn ,iar anul trecut am ridicat si un garaj in continuarea ... (vezi toată discuția)
Garaj mostenit dar depistat ca nefiind declarat la fisc dannutzik dannutzik Buna ziua. Am mostenit de la tatal meu un garaj care s-a construit pe terenul primariei printr-o asociatie de locatari in 1990. Dorind sa includem si acest bun ... (vezi toată discuția)
Construirea unei anexe gospodaresti pe hotar fara acordul vecinului mariaveringa mariaveringa Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la situatia urmatoare: am construit o anexa gospodareasca(garaj) pe hotar, au fost obtinute toate documentele ... (vezi toată discuția)