avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Garaj mostenit dar depistat ca nefiind declarat la fisc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Garaj mostenit dar depistat ca nefiind declarat la fisc

Buna ziua. Am mostenit de la tatal meu un garaj care s-a construit pe terenul primariei printr-o asociatie de locatari in 1990. Dorind sa includem si acest bun in certificatul de mostenitor (eu impreuna cu mama si sora mea) ni s-a solicitat de la notar un certificat fiscal. Mergand la fisc si solicitand acest certificat, ni s-a spus ca acest garaj nu a fost declarat la fisc, desi noi in fiecare an am platit impozit pe acesta (dar ceea ce plateam noi de fapt era doar taxa pe teren si chirie teren constructie garaj - asta am aflat in momentul in care am solicitat acest certificat). Va rog sa ne ajutati deoarece nu stim cum sa procedam acum. Va trebui sa platim impozitul pentru acesta din 1990?
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2015
dannutzik, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:30, 12 Ianuarie 2015
Pentru a intra in legalitate si notare rol fiscal,este necesar achitare impozit de la momentul edificarii constructiei+penalitati aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu public privat sau proprietate? Chesu Petre Chesu Petre In momentul in care, un grup de blocuri cu o curte aferenta imprejmuita a fost pus in circuitul de vinzare (inainte de 1990), parte din proprietarii ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor dar nu am rol fiscal pentru imobil ion.u ion.u Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Trebuie sa fac certificatul de mostenitor pentru un teren pe care tatal meu il detinea in provincie. Pe teren sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda constructie garaj fara autorizatie MariLo MariLo In anul 1995 am construit un garaj pe terenul meu , am inceput constructia inainte de a obtine autorizatia , am fost reclamat de un vecin \\"binevoitor\\" si ... (vezi toată discuția)