avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat mostenitor dar nu am rol fiscal pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat mostenitor dar nu am rol fiscal pentru imobil

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:
Trebuie sa fac certificatul de mostenitor pentru un teren pe care tatal meu il detinea in provincie. Pe teren sunt si doua anexe, constructii vechi (cam de prin anii '80) dar de caramida, un grajd si un atelier/garaj, Atat terenul cat si cele doua anexe sunt mentionate ca apartinand tatalui meu intr-o hotarare anterioara a instantei, partaj cu o sora a tatalui. Tatal meu platea impozit pentru teren la primaria comunei respective, am chitantele si chiar un certificat fiscal mai vechi ( din 1998) dar acesta nu mentioneaza si anexele, cred ca nu erau inregistrate in rolul fiscal. Terenul nu este intabulat, nici anexele, nu am cadastru.
Cum as putea face totusi certificatul de mostenitor care sa includa si cele doua anexe, pentru restul bunurilor mostenite (casa in oras) l-am facut deja.
Va multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Act de proprietate CRISTIMAR39 CRISTIMAR39 Buna ziua.Ma numesc zaharia cristina-maria,sunt casatorita din anul 1997,iar din anul 1998 platesc la primarie rol pe numele sotului zaharia constantin.Anul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate in baza certificatului de mostenire ContSters341336 ContSters341336 Situatia mea este una foarte dificila. Mama mea a mostenit de la parinti ei un teren de 180 mp. Terenul respectiv era de 1800 de mp a fost impartit in 5 copii ... (vezi toată discuția)
Garaj mostenit dar depistat ca nefiind declarat la fisc dannutzik dannutzik Buna ziua. Am mostenit de la tatal meu un garaj care s-a construit pe terenul primariei printr-o asociatie de locatari in 1990. Dorind sa includem si acest bun ... (vezi toată discuția)