avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda constructie garaj fara autorizatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda constructie garaj fara autorizatie

In anul 1995 am construit un garaj pe terenul meu , am inceput constructia inainte de a obtine autorizatia , am fost reclamat de un vecin "binevoitor" si am primit o amenda de 1000 ron pe care nu am platit-o. In luna martie 2013 cu ocazia platirii impozitelor pe proprietate , mergand la Directia de taxe si impozite am aflat ca am de platit si amenda din 1995 , apoi primind acasa si somatie de plata a amenzii.Mentionez ca in fiecare an am mers sa platesc impozitul si nu mi s-a spus de acea amenda de care si uitasem . Am vorbit la biroul executari silite din cadrul institutiei , si mi s-a spus ca acea amenda nu se prescrie , ca ar fi bine sa platesc ceva sa arat ca am intentia de achitare a amenzii...etc...Intrbarea mea este: Dupa 7 ani ( ian.2006-ian. 2013)nu se prescrie amenda ? si ce as avea de facut in continuare ...pentru ca vreau sa obtin de la ei un certifica fiscal in vederea unei vanzari imobiliare (impozit achitat) si probabil il vor conditiona de plata amenzii.Multumesc,o seara buna tuturor !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:56, 4 Septembrie 2013
Conform dispozitii in vigoare autoritatea fiscala are dreptul sa conditioneze eliberarea de documente=certificat fiscal la solicitarea titularului de rol fiscal,de achitarea debitelor in urmarire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie AndraFermus AndraFermus Buna ziua! In septembrie 2013 am fost sanctionata cu o amenda contraventionala de 320 de lei pe care nu am achitat-o la vremea respectiva. La acel moment ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera georgescug georgescug Am mers la biroul de taxe si impozite al primariei sector 5 pentru plata impozitului pe masina. Aici mi-a dat o nota de plata in care figura pe langa valoarea ... (vezi toată discuția)
Ridicarea scutirii de impozit si plata impozitului din urma sau prescriere ? mio87 mio87 In 12 /1995 am dobandit prin mostenire si cumparare un imobil pentru care se efectuase in 08 / 1995 o scutire de la plata impozitului . In 06 / 2009 mi s-a ... (vezi toată discuția)