avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construirea unei anexe gospodaresti pe hotar fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construirea unei anexe gospodaresti pe hotar fara acordul vecinului

Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la situatia urmatoare: am construit o anexa gospodareasca(garaj) pe hotar, au fost obtinute toate documentele necesare obtinerii autorizatiei de constructie, mai putin acordul vecinilor. In cazul in care acestia nu isi vor da acordul exista variante pentru obtinerea autorizatiei?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: mariaveringa , utilizator 11:31, 19 Noiembrie 2013
Vecini au la dispozitie asa numita actiune in granituire,indicat este sa va intelegeti
Am incercat acest lucru si nu am avut succes. Noi ce am putea face pentru a intra in legalitate?
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin o casa de vacanta la tara. vecini au profitat ... Luciba Luciba Buna ziua, Detin o casa de vacanta la tara. Vecini au profitat de faptul ca mergem destul de rar acolo si au tot construit diverse anexe (fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe ... Euroinvest Euroinvest Buna seara. Va rog mult sa imi dati un sfat pentru situatia pe care am trait-o zilele trecute numai. La vecinii mei ,de langa casa mea,s-a produs un incendiu ... (vezi toată discuția)
Granituire AlinaMitea AlinaMitea O casa cu etaj si teren,la parter apartamentul meu iar -la etaj un apartament al surorii. Ap de la etaj este vandut altcuiva desi la iesirea din indiviziune ... (vezi toată discuția)