avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare Imobil cu interdicție de înstrăinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare Imobil cu interdicție de înstrăinare

Doresc sa cumpăr un teren ce are notată o ipoteca cu interdicție de înstrăinare si grevare din anul 2010. Am inteles ca după noul cod civil nu mai sunt valabile interdicțiile si terenul se poate cumpăra cu preluarea ipotecii. Este posibil?

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare cosminelvali cosminelvali Buna ziua, Se poate schimba proprietarul unui bun imobil ipotecat fara sa se achite ipoteca? Noul proprietar fiind de acord ca ipoteca sa ramana in favoarea ... (vezi toată discuția)
Inchiriere = instrainare??? MalyS MalyS Vreau sa stiu, va rog, daca interdictia de instrainare a unui imobil include si interdictia de inchiriere a acestuia. Va multumesc (vezi toată discuția)
Ipoteca din 1980 neridicata dupa plata anticipata? Cosmin.Marian Cosmin.Marian Buna, Parintii mei doresc sa isi vanda apartamentul si in procesul de pregatire am cerut un Extras CF de informare si dupa 3 zile am primit documentul ... (vezi toată discuția)