avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare condiționată
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare condiționată

Buna ziua
1)Ce conditii trebuie sa indeplineasca un detinut pt a beneficia de elib conditionata?
2)In Ce constau obligatiile civile si cum dov ca nu le.a putut indeplinii.Referitor la articolul 100 litera c din noul cod penal.
Țin să precizez că este condamnat pt 2 fapte conducere fără permis și furt.pedeapsa 3 ani.judecat pe vechiul cod penal.
Mulțumesc
Conditiile sunt prevazute in art. 100 c.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata Analuk1802 Analuk1802 Buna ziua 1)Ce conditii trebuie sa indeplineasca un detinut pt a beneficia de elib conditionata? 2)In Ce constau obligatiile civile si cum dov ca nu le.a ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal harpo harpo Buna ziua ! Am fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare pentru articolul 178 alineat 2, 3 Cod penal, cu articolul 74 alineat 1 litera a Cod penal, 76 ... (vezi toată discuția)
O noua infractiune in termenul de incercare. pot ramane in libertate? Gheorghe teoder Robu Gheorghe teoder Robu am o candamnare anterioara la 2 ani si 4 luni pt furt si conducere fara permis cu supendare cu termen de incearcare 4ani si 4 luni primita in 2011 in 2013 am ... (vezi toată discuția)