avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problemă hotar proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problemă hotar proprietate

Bună ziua,

Am cumpărat un teren în intravilan, îngrădit. Pe spațiul public alăturat terenului există o fântână cu cumpănă.
Problema: partea cu contragreutatea cumpenei depășește gardul, ajungând deasupra proprietății mele. Mai mult, când se utilizează fântâna, contragreutatea lovește gardul proprietății mele pe care l-a și distrus în zona respectivă, eu neputându-l reface.

Am reclamat situația la primărie, care mi-a răspuns că am dreptate și o să vadă dacă o să poată remedia situația din bugetul care va fi votat pe 2019.

Întrebare: cum pot face ca să oblig primăria să rezolve rapid problema, având în vedere că nu-mi pot proteja cu gard proprietatea din cauza asta.

Mulțumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: pascuc , utilizator 15:58, 7 Octombrie 2018
Deci nu are nimeni vreun răspuns. Păcat, speram că forumul ăsta este folositor :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta gard a_gmona a_gmona Tatal meu, actualmente decedat a ridicat in 1996 o casa situata la soseaua nationala intr-o comuna. Gardul casei este situat la o distanta de 5 metrii fata de ... (vezi toată discuția)
Ocupare ilegala de teren winston winston Buna ziua, Am primit prin retrocedare o suprafata de teren intravilan aprox.1600mp care a apartinut familiei mele si pe care l-am imprejmuit cu gard.Am titlu ... (vezi toată discuția)
Oile si vacile vecinului intra in curtea mea csaika csaika Buna ! Am o problema cu vecinul....are o stana, nu departe de curtea mea ingradita, teren intravilan in marginea orasului, problema este ca din 2013, vacile ... (vezi toată discuția)